East Fremantle Landscape Project - Scoop Publishing Feature

scoop1
scoop1

This unique landscape captures the essence of creating a space for play and fun, providing an exciting, interactive, child-friendly adventure playground. The owners were after an adventurous, sensory garden with a large turfed area between the house and the swimming pool area. They also requested the large existing trees remain, and screening to the rear, east and south sides of the house. The biggest challenge was connecting the large existing decked area of the pavilion with the remaining backyard, which is considerably lower.

The existing pool shell lies at the lowest point of the site, which meant connectivity between the pavilion and the pool was vital, with a couple of landings that lead to the garden shed, an outdoor shower and turfed area.

If you have a project that you would like to chat to us about, please contact us today.